Menú

COMIDA // LUNCH
Martes a Sabado
12:00 – 17:00
ENTRADAS
Vichyssoise de Pepino // Cucumber Vichyssoise
Crêpe de hongos, crema y hierbas de Provençe // mushroom Crêpe, cream & herbs de Provençe
Rissois
Empanadas Portuguesas de Camaron // Portuguese Shrimp Empanada in White Wine
Buñuelos Queso Brie Sainte-Maure, Compota de Membrillo y Jengibre
Sainte-Maure Brie Beignetes with quince ginger compote
Ensalada Organica del Chef del Dia
Berenjena Rostizada con Queso Cabra, Arugula, Almendra, Morron y Jitomate
Tian of Eggplant & Goat Cheese with Arugula, Almonds & Red Pepper Tomato Sauce
PRINCIPALES
“Steak au Poivre”
Tiras de filete de res en salsa de 4 pimentas // Teder Beef Filet Stripes in 4 peppercorn sauce
Beef Lisboa
Tiras de Filete de Res en Salsa Espresso // Tender Beef Filet Stripes in Espresso Sauce
“Carne de Porco à Alentejana”
Traditional Portuguese Pork and clams in garlic, white wine & paprika
Platillo Portugues de cerdo y almejas en ajo, vino blanco y pimentón
Gallina Piri Piri
Pollo estilo Brasileño rostizado en salsa de pimentos
Brazilean style roasted chicken in red pepper sauce
Canard Confit
with sautéed potatoes & mixed greens salad
Pierna y Muslo de Pato Confitado con papas salteadas y ensalada mesclun
“Almondine”
Fish sautéed with sliced almonds & cognac butter sauce
Pescado salteado con almendras y salsa cognac
“Meuniere”
Fish sautéed with a lemon butter  // Pescado salteado en salsa de mantequilla y límon
GUARNICIONES
Jitomates Provenzal  20 // Arroz Azafran  20 // Salteado de Espinacas y Hongos
Gratin Dauphinois (Papas Gratin)  30 // Ensalada Mixta 25
*********************************************************************
PRIX FIXE $200* // Menu Completo $200*
(Entrada – Principal con guarnicion – postre y primera bebida del dia)
*no sharing – no exceptions
************************************************************
CENA // DINNER
Jueves a Sabado
19:00 – 22:00
ENTRADAS
Vichyssoise de Pepino // Cucumber Vichyssoise
“Paté Du Campagne”
Paté Casero Frances con Pepinillos, Ensalada y Mostaza Dijon
French Country Paté with Cornichon Mixed Greens & Dijon Mustard
Buñuelos de queso brie de cabra Sainte-Maure, salsa de membrillo y jengibre
Sainte-Maure Brie beignetes with quince ginger compote
Queso Ahumado Provolone Rostizado, Jitomates Horneados almendras y miel
Seared Smoked Provolone, Oven Roasted Tomatoes Almonds & Honey
Crepa de Trucha Salmoneada con Ensalada Mixta y Queso Roquefort
Smoked Rainbow Trout Crepe with Mixed Greens & Roquefort
Ensalada del Chef del Dia
Chef´s Daily Salad

PRINCIPALES
Filet de Res
* Salsa Pimienta  *Lisboa Espresso  *Ajo Perejil
servido con papas gratinadas
Beef Tenderloin
*Au Poivre  *Lisboa Espresso  *Parsley Garlic Butter
served with Graten Dauphinois
Ossobucco de ternera braseado, salsa de vino tinto
servido con Jitomate Provenzal
Ossobucco de veau brasé, sauce marchand de vin
served with Tomato Provençal
Lomo de Cerdo en Croûte
envuelto en hojaldre con mostaza, servido con cebolla y manzana en crema
Pork Loin wrapped in pastry with grain mustard served with creamed onions and apples
“Carne de Porco à Alentejana”
Traditional Portuguese Pork and clams in garlic, white wine & paprika with saffron rice
Platillo Portugues de cerdo y almejas en ajo, vino blanco y pimentón con arroz azafran
Canard Confit
Pierna y Muslo de Pato Confitado
con papas salteadas y ensalada mesclun
with sautéed potatoes or mixed greens salad
“Almondine”
Fish sautéed with sliced almonds & cognac butter sauce served with tomato provençal
Pescado salteado con almendras y salsa cognac servido con jitomate provencal
This entry was posted in Menu Diario / Daily Menu. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s